Durft u van uw vloer te eten?

Als uw vloer regelmatig gereinigd wordt door V en G Schoonmaak is het antwoord ‘ja.’ V en G Schoonmaak is gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van verschillende soorten vloeren, bijvoorbeeld tapijt, linoleum, marmoleum en pvc vloeren. Wij zorgen voor een vloer die zo schoon is dat u er van kunt eten.

Bij binnenkomst van iedere ruimte springt de vloer meteen in het oog. Doffe plekken, vlekken en vuiligheid zijn dan niet de dingen die op moeten vallen. Helaas wordt het onderhoud van de vloer vaak beperkt tot af en toe stofzuigen. Maar daardoor blijven de vlekken zitten en blijft er vuiligheid in de vloer.
Dankzij onze hoogwaardige schoonmaakmiddelen en reinigingsmachines ziet elke vloer er weer als nieuw uit. Graag bekijken wij met u de juiste manier van reiniging en onderhoud, om niet alleen vervuiling maar ook slijtage en schade tegen te gaan. Met onze hulp verlengt u de levensduur van uw vloeren en zorgen wij voor opvallend schone vloeren.

Neem direct contact met ons op voor al uw vragen over de diverse reinigingsmogelijkheden van ons schoonmaakbedrijf, een offerte of als u advies nodig heeft over schoonmaak en vloer reiniging.

Woont u in de regio Sneek, Joure, Heerenveen kunnen wij op korte termijn bij u langskomen voor een vrijblijvend gesprek. Woont u buiten de regio maar wel in de provincie Friesland? Ook dan komen we graag bij u langs.