Gevelreiniging, laat je gevel weer stralen.

‘Is schoonmaken van de gevel noodzakelijk?’ of ‘gevelreiniging, kost dat veel geld?’ Om antwoord te geven op deze beide vragen; gevelreiniging is wel noodzakelijk en het hoeft helemaal niet zo veel te kosten. Tenminste, als u de gevelreiniging laat uitvoeren door V en G Schoonmaak. Onder gevelreiniging verstaan wij het verwijderen van aanslag van gevels. Met de juiste technieken verwijderen wij alle soorten aanslag van uw gevel. Of deze nu van steen, kunststof of hout is, bij V en G Schoonmaak bent u aan het juiste adres.

De gevel is het visitekaartje van je huis of bedrijfspand. Verschillende weersomstandigheden zorgen ervoor dat de gevel vervuild raakt. Door de gevel regelmatig en professioneel te laten reinigen ziet deze er weer als nieuw uit. Bijkomend voordeel: de regelmatige reiniging zorgt voor een langere levensduur van uw gevelbekleding.
Door de gevel regelmatig te laten reinigen blijven de kosten beperkt. Onze medewerkers zullen minder veel tijd nodig hebben doordat de gevel niet zo vervuild raakt. Bij V en G Schoonmaak kunt u ook kiezen voor een onderhoudspakket. Dat betekent dat wij op vaste tijden langskomen om de gevel te reinigen. Op die manier heeft u er geen omkijken meer naar.

Ieder pand en elke soort vervuiling is uniek en vereist een offerte op maat. Woont u in Joure, Heerenveen, Sneek of ergens anders in de provincie Friesland? Dan komt een van onze medewerkers graag bij u langs voor een persoonlijk reinigingsadvies.