Glazenwassersbedrijf

V en G Schoonmaak- en Glazenwassersbedijf – Een vertrouwd gezicht

glassenwassen-glassenwasbedrijf-joure-drachten-heerenveen

V en G Schoonmaak (Vlug en Goed!) verzorgt al 25 jaar professioneel schoonmaakwerk. Zorg en aandacht zijn kernwaarden van V en G. Waar veel schoonmaakbedrijven vooral de nadruk op Vlug leggen, gaan wij in niet mindere mate voor een Goed, ├ęcht schoon resultaat. En dat tegen heel redelijke prijzen. Wij zijn gevestigd in Joure en hebben tevreden klanten overal in de regio, zoals in Haskerhorne, Oudehaske, Heerenveen en Drachten.

glassenwasser-glasbewassingNaast interieurverzorging en vloeronderhoud zijn wij gespecialiseerd in glasbewassing en gevelreiniging. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne methodes en apparatuur, zoals een teleglasbewassingssysteem met osmosewater voor de glazenwasserij. Hiermee kunnen wij tot 14 meter hoog reiken. Met een hoogwerker zijn wij in staat uw gevel, dakkapellen en houtwerk te bereiken en grondig te reinigen. De hoogwerker is ook te huur voor eigen gebruik.

Iedere glazenwasser bij V en G Schoonmaak is SVS – gediplomeerd en beschikt tevens over een veiligheidsdiploma Basisveiligheid VCA. Wanneer men overweegt een schoonmaak- of glazenwasbedrijf in te huren ziet men vaak op tegen de kosten. In realiteit blijkt vaak dat doordat onze prijs – kwaliteit verhouding in orde is, deze zorg al snel wordt weggenomen. Wij zijn een no-nonsense bedrijf. Wij doen waar wij goed in zijn terwijl u uw tijd kunt besteden aan datgene waar uw focus ligt.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven – neem contact op met V en G Schoonmaak.